Viser 1–12 af 41 resultater

Murerværktøj

Se vores store udvalg af murerværktøj her til billige priser. Her kan du få murerværktøj i høj kvalitet, alt vores murerværktøj kommer fra Painto i Polen som er kendt for deres høje kvalitet, køb online, hurtig levering. Se også vores håndværktøj.


Murerværktøj til reparation af huset.

Murerværktøj til flere forskellige arbejdsopgaver , bor man i et ældre hus og facaden måske ser lidt kedelig og slidt ud og du ønsker at dit hus skal se lidt mere nyt og moderne ud, eller man er ved at bygge et nyt hus og facaden skal pudses, er en vandskuring af huset den mest holdbare og rette løsning, på ældre huse er der rigtige mange boligejere som renovere facaden på deres hus med en vandskuring, det er meget populært og samtid med, er det en rigtig flot måde at renovere husets facade på, der findes selvfølgelige også andre måder at renovere husets facade på, men langt de fleste vælger at få husets vandskuret.

Hvis du skulle være i tvivl om det er en ide at få huset vandskuret, er her et par gode grunde til at få det gjort, facaden på huset vil fremstå mere ny og moderne, murstenene kan se lidt kedelige og slidte ud på et ældre hus.

Det er et rigtig stort arbejde at vandskure huset, det første man gør er at komme mørtel på et ståbræt og trække det op af murværket, så mørtlen kommer på, mørtlen skal trækkes på med et tyndt lag, det er vigtig at mørtlen for lov at sidde til den er finger tør, det betyder at du kan trykke let med fingeren uden der kommer mærker, når mørtlen er klar skal der skures, her skal der bruges et filtsebræt, pudsebræt som skal frugtes i vand end i mellem, og så skurer du mørtlen af med runde roterende bevægelser, til du når et flot slutresultatet, efter vandskuring kan man vælge om husets skal males, men her skal man regne med, at der kan går op til et år før husets kan males, når du skal i gang med at male huset, er det vigtigt du vælge de rigtige malerruller, en vandskuret facade er en ru overflade, så her skal du bruge en malerrulle med langt luv, det vil sige malerrullen skal have en luv længde på mellem 18 og 22 mm, det er en rigtig god ide at købe malerruller og malerpensler i god kvalitet, det skulle gerne være en fornøjelse at male huset og ikke en opgave.

Murerværktøj til vandskuring af huset.

Trækbræt

Trækbrættet kan fås i mange forskellige størrelser afhængig af hvor store og små arbejdsopgaverne er, trækbrættet bruges til påsmøring af mørtlen på facaden.

Pudseske

Pudseskeen kan også fås i flere forskellige størrelser, pudseskeen bruges til pudsning, udkast og til at lægge mørtel på trækbrættet.

Glittebræt

Glittebrættet kan også fås i flere størrelser, glittebrættet bruges som det sidste efter der pudset, som giver en jævn og glat overflade.

Pudsebræt

Pudsebrættet kan fås i flere forskellige udgaver, om det skal bruges til store eller små overflader, pudsebrættet bruges efter påsmøring af mørtlen, så det bliver pæne og glatte vægge.

Fugeske

Fugeskeen kan også fås i flere størrelser afhængig at størrelserne på fugerne, fugeskeen bruges f.eks. til at reparere ødelagte og revnede mørtelfuger, udkradsning og fugning af mørtelfuger.