Viser 1–12 af 105 resultater

Værktøj

Proline er det  mest genkendelige polske mærke af håndværktøj *. Så mange som 75% af dem, der har stemt for Proline i Consumer’s Laurel 2018-priserne, hævder de vil anbefale produkterne fra Proline brandet til deres venner. Takket være sådanne gode meninger blev Proline værktøj tildelt sølvforbrugerens Laurel i håndværktøjs kategorien i 2018 for det andet år i træk.

Næsten alle hjem har et udvalg af værktøj til diverse reparationer eller andet, i vores webshop har vi et bredt udvalg af forskelligt håndværktøj, topnøglesæt og værktøjssæt både til den professionelle og hobby håndværkeren se vores store udvalg af værktøj i god kvalitet her til billige priser. Køb online, hurtig levering.


Værktøj

Søger du efter værktøj? Så se vores store udvalg her i webshoppen, her kan du f.eks. købe topnøglesæt, værktøjssæt, svensknøgler, hamre, bidetænger, mejsler, stålbørster og mange flere ting, alt vores værktøj kommer fra Proline og Painto som er kendt for deres høje kvalitet, køb altid værktøj i høj kvalitet, det gør arbejde meget nemmere og giver et bedre resultat.