Viser 1–12 af 16 resultater

Malerpensler

Se vores store udvalg af malerpensler her til billige priser. Her kan du bl.a. få malerpensler til loft, døre og meget mere. Alle vores malerruller og malerpensler kommer fra Painto i Polen, som er kendt for deres høje kvalitet.  Se også vores Premium pensler.


Vælg det rigtige malerudstyr


Det er en god investering at vælge det rigtige malerudstyr. Hvis du vælger en dyr malerpensel eller malerrulle i stedet for en billig pensel eller malerrulle, får du et værktøj, som giver flotte glatte overflader uden fnuller og striber. Husk, at godt værktøj er det halve af arbejdet

Malerpensel til loft og væg.


Malerpenslen er et genialt værktøj, fordi den kan tage meget maling. Det er en stor fordel, når du skal male kanter langs loft og paneler, før du maler væggen. Jo mere maling, malerpensel kan indeholde jo længere penselstrøg kan den tage, så skal du ikke dyppe så ofte for at få ny maling på penslen. det giver et rigtigt flot resultat. Hvis du bruger en bred pensel, så behøver du kun at lave ét strøg foroven og forneden på væggen, inden du skal i gang med at male med malerrullen.

Forskellige Malerpensler

Malerpensler med naturhår, malerpensler med syntetiske hår og malerpensler med en blanding af begge dele.

Malerpensler med naturhår

Malerpenslen med naturhår suger malingen til sig, så du ikke behøver dyppe penslen så ofte. Når hårene på malerpenslerne suger bedre, drypper malingen heller ikke så meget. Malerpensler med naturhår er desuden ofte blødere.

Til gengæld slides naturhårene nemmere. Det betyder at malerpenslerne lidt oftere har tendens til at tabe nogle af hårene, mens der males.

Malerpensler med naturhår er derfor ikke så gode til ru overflader som facader eller pudsede vægge. Til gengæld er deres bløde hår rigtig gode til at skabe et flot resultat, hvis du skal male for eksempel vinduer og døre.

Syntetiske malerpensler


Malerpensler med syntetiske hår er generelt meget holdbare og modstandsdygtige. Samtidig skaber de nemt en ensartet overflade på større maleropgaver som gavle og vægge.

Pris og kvalitet, sådan er det også med malerpensler Jo dyrere malerpensel, jo bedre maleregenskaber har den også oftest. Hvis du køber en syntetisk malerpensel i god kvalitet, får du en malerpensel som holder bedre og giver et rigtigt flot resultat.

Malerpensler med både naturhår og syntetiske hår

Med den sidste type malerpensel får du det bedste fra to de andre pensler: Holdbarheden fra de syntetiske hår og de sugende egenskaber fra naturhårene, det giver en rigtig god malerpensel.

På mange malerpensler vil de syntetiske hår desuden være lidt længere end de naturlige hår, hvormed sidstnævnte ikke udsættes for samme slid, da kunsthårene afbøder for dette. Dermed er risikoen for knækkede hår mindre.

Generelt lyder rådet, at jo mere terpentin og olie din maling indeholder, jo højere skal indholdet af naturhår være. Jo mere maling din pensel kan suge, jo nemmere er malinger af denne type nemlig at styre.

Når du skal vælge din malerpensel

Når du skal vælge din malerpensel, afhænger det af hvilken maleropgaver du skal male, til større maleropgaver er det en god ide at bruge en god og bred malerpensel, til mindre maleropgaver skal man bruge en malerpensel som er lidt smallere af hængning af hvilken opgaver man skal male.