Viser 1–12 af 162 resultater

Malerartikler

Overvej inden du begynder at købe malerruller, malerpensler og malertilbehør, hvilken der vil forenkle og forbedre dit arbejde, så malerarbejde bliver en fornøjelse, ikke en opgave. Det er en god ide at udstyre dig selv med en passende størrelse malerbakke og gitter, gode malerpensler og malerruller, en forlængerstang til malerruller, der øger bevægelsesområdet samt malertape og afdækningsfolie.

Skal huset males udvendig eller indvendig og du lige mangler det rette udstyr, vi har et stort udvalg af malerartikler fra Painto og Pro Line som er kendt for høj kvalitet til en god pris. Her kan du bl.a. få malerartikler til malerarbejde ude og inde og meget mere.


Malerartikler

Når du skal i gang med at male huset om det er ude eller inde, eller det er måske rækværket som skal males, er det en rigtig god idé at overveje hvilken malerartikler Man skal ud at købe, det kunne f.eks. være malerruller, malerpensler eller sandpapir hvis det er noget som skal slibes, når du først er i gang med at male, skulle du nødig komme til at mangle nået, køb altid malerartikler i god kvalitet, det giver det bedste resultat.