Viser 1–12 af 66 resultater

Fritidstøj

Lahti Pro er et dynamisk udviklet mærke af professionelt tøj og beskyttelsesudstyr. Produkter under dette mærke er kendetegnet ved deres originale og moderigtige design, MATERIALER i høj kvalitet og præcis finish. Dette betyder, at enhver, der leder efter kvalitets produkter, der ser godt ud , er behagelige, slidstærke og den rigtige pasform finder du i Lathi Pro-serien.

Se her vores store udvalg af fritidstøj eller arbejdstøj til billige priser. Her kan du bl.a. få fritidstøj og arbejdstøj i høj kvalitet, komfort og elegance til udendørs og indendørs brug, alt vores fritidstøj og arbejdstøj kommer fra Lahti Pro som er et højt anerkendt mærke fra Polen.


Fritidstøj

Søger du efter fritidstøj som er funktionelt, praktisk og vedsiddende? Så se vores store udvalg her i webshoppen, her kan du finde vinterjakker, fritidsveste, softshelljakker, sweatshirts og T-shirts som kan bruges både om sommeren, vinteren og på de regnfulde dage, vi har slidstærke varme og lækre vinterjakker til de kolde dage, vi har softshelljakker som overgangsjakker og som er vandtæt op til 8000 mm, forskellige fritidsveste hvis det lige er det du mangler, sweatshirts til de lidt mere kolde dage og forskellige T-shirts til sport og fritid, bemærk vores T-shirts er lavet i 100% bomuld og har en gramvægt på 180 g / m2, alt vores fritidstøj kommer fra Lahti Pro som er kendt for høj kvalitet, komfort og elegance.