Viser 1–12 af 20 resultater

Arbejdshandsker

Se vores store udvalg af arbejdshandsker her til billige priser. Her kan du bl.a. få arbejdshandsker i høj kvalitet til havearbejde, malearbejde, tømrerarbejde og meget mere.


Arbejdshandsker hvilken skal jeg vælge.

Arbejdshandsker hvilken skal jeg vælge, om man er tømrer, murer, mekanikker eller man arbejder med noget helt andet er det en rigtig god ide at bruge arbejdshandsker, hvis man vælger de rigtige arbejdshandsker, kan det sikkert også gøre dit arbejde meget nemmere, om det er gummihandsker, svejsehandsker eller arbejdshandsker til havearbejde, kan de have stor betydning for udførelsen af dit arbejde, gummihandskerne er velegnet til at bruge ved arbejde, der kræver kontakt med vand og snavs, mens svejsehandskerne beskytter dig, når du svejser, havehandskerne er der flere at vælge imellem, hvis man skal arbejde med grene og tjørne er det en god ide at vælge nogle som er lidt kraftige i materialet så man ikke stikker fingrene.

Når man skal ud at købe arbejdshandsker, er det vigtigt man vælger de rigtige handsker, derfor er det en god ting at tænke lidt over hvad arbejde de skal bruges til, skal de bruges til rengøring, kemiske stoffer, montagearbejde, eller skal de bruges til at arbejde med fødevare, her skal man passe lidt på, fordi der er nogle regler for fødevaresikkerheden, så her kommer nogle ideer man kan overveje inden man skal på indkøb, f.eks. allergi ved køb af latex og gummihandsker, handsker til varme/kulde, handsker med komfort eller du skal arbejde med noget hvor du kan skære dig i hånden, de skal selvfølgelig også passe godt i størrelse og til det arbejde man skal udfører.

Latexhandsker.

Latexhandsker bliver ofte brugt i laboratorier, kan også bruges f.eks. til rengøring, latexhandsker kan fås med og uden pudder.

Gummihandsker.

Gummihandsker findes i et stort udvalg, gummihandskerne bruges ofte til rengøring og andre snavsede arbejdsopgaver.

Arbejdshandsker til f.eks. havefliser.

Arbejdshandsker som skal bruges til f.eks. opgaver med havefliser eller andet arbejde hvor der er meget slid på handskerne, er det en god ide at vælge handsker i kraftigt materiale som er forstærket med f.eks. oksehud.

Arbejdshandsker til havearbejde.

Arbejdshandsker til havearbejde, der er selvfølgelig lidt forskel på hvad havearbejde man laver, skal man pille ukrudt op i blomsterbedene behøves de ikke være så kraftige, hvor i mod hvis man skal arbejde med tornede grene skal de have en vis tykkelse så de kan beskytte fingrene.

Arbejdshandsker til byggeri.

Arbejdshandsker til byggeri og anlægsarbejde, dette arbejde kræver smidige og slidstærke arbejdshandsker som er lavet i godt materiale, da der kan være stort slid på handskerne når man f.eks. arbejder med fliser og mursten.

Arbejdshandsker med polyurethan.

Arbejdshandsker med polyurethan er rigtig gode til at arbejde med smådele f.eks. skruer og møtrikker, da de sikre et godt greb, bruges f.eks. til finmotorik.

Arbejdshandsker til vinterbrug.

Arbejdshandsker til vinterbrug skal kunne holde dine hænder og fingre tørre og varme, så derfor skal man bruge nogle tykke og bevægelige arbejdshandsker som er vind og vandtætte.

Arbejdshandsker til skovbrug.

Arbejdshandsker til skovbrug, skal man ud i skoven og fælde træer, er det en rigtig god ide at tænke på sikkerheden, også når det gælder arbejdshandsker, handsker med skæreindlæg er nemlig med til at højne sikkerheden når man skal ud at bruge motorsaven og andre skærende redskaber.

Montagehandsker.

Montagehandsker er rigtige gode arbejdshandsker som kan bruges til rigtige mange forskellige arbejdsopgaver, montagehandskerne kan fås som strikkede handsker med f.eks. nitril coating som gør handskerne velegnet til montagearbejde, hvor man har brug for en rigtig god fingerføling.